Dark pools

Dark pools

Naar navigatie springen Naar zoeken springen Een dark pool is een methodiek om grote pakketten aandelen te verhandelen zonder dat dit de prijs beïnvloedt. Bij normale handel op de effectenbeurs wordt alle informatie over transacties, biedingen en dark pools rechtstreeks en op continue basis gepubliceerd. In de Verenigde Staten bestaan ongeveer vijftig dark pools, meestal in handen van brokers zoals Credit Suisse en Morgan Stanley.

Ook de verschillende beurzen zoals de Nasdaq bieden dark pool-mogelijkheden aan. Er zijn verschillende alternatieven om anoniem grote pakketten aandelen te verhandelen, in de eerste plaats de “iceberg-order”. Hierbij blijft de omvang van een koop- of verkoopopdracht verhuld. Andere participanten op de beurs zien maar een klein deel van de opdracht, die continu ververst wordt bij elke deeluitvoering.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 nov 2014 om 10:13. Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Please forward this error screen to sharedip-1921862194. Jump to navigation Jump to search This article is about the video game. Dark Cloud was met with mainly positive reviews by critics, who praised its blend of gameplay types, although some did criticize its combat as repetitive. The game was a commercial success.

Forex ladysun