Morning star candlestick

Morning star candlestick

Dit is een patroon dat uit drie candles bestaat. De middelste candle is een doji met zowel links als rechts ervan een gap. Er zijn twee patronen mogelijk die alle twee dezelfde naam hebben, beiden staan hier links getekend. De eerste candle heeft over het algemeen een groot wit lichaam en de tweede een kleiner rood lichaam waarvan de koersen geheel binnen het lichaam van de morning star candlestick vallen.

De candle mag ook een witte candle met een rode rand zijn. Dit is een bearish harami waarvan de tweede candle een doji is. Als het vooraf wordt gegaan door een stijging is het net als de gewone bearish harami een toppatroon. De eerste candle heeft over het algemeen een groot rood lichaam en de tweede een kleiner wit lichaam waarvan de koersen geheel binnen het lichaam van de eerste vallen.

Dit is een bullish harami waarvan de tweede candle een doji is. Als het vooraf wordt gegaan door een daling geeft het net als de gewone bullish harami een bodem aan. Candles zijn van origine wit of zwart. Is het lichaam wit dan betekent dit dat de slotkoers van die candle boven de openingskoers ligt, is het lichaam zwart dan ligt de slotkoers onder die opening.

Forex ladysun